Dagbok 2021

2021-08-18
Lillängshamnen

Ledare: Erik
Rapport:
Sommarens sista tur tog vi till Lillängshamnen på Hammarö där vi intog räksmörgås. En trevlig avslutning på sommarens cykling. Vi var 14 st som startade från museet och denna gång cyklade vi redan kl 15:00 för att få lite extra tid att äta och träffas.
Vi ses nästa sommar igen !2021-07-07
Göteborgsudden

Ledare: Mats
Rapport:
Vi samlades några glada cyklister för att göra en tur. Eftersom jag (Erik Ruhe) hade ett ärende till Bergvik, som jag tänkt göra på vägen till stan men inte hann, så tog vi turen åt det hållet. Jag cyklade i förväg och när resten kom fram var jag klar med mitt inköp. Turen fortsatte sedan mot Bergviks villor, Zakrisdal och sedan Göteborgsudden. Kaffe med dopp! Några oroväckande moln gjorde att vi satte fart närmaste vägen hem. Regnet började när jag hade satt mig i bilen, så vi hade tur.
En trevlig tur!2021-06-16
Lyckans Gårdsbutik

Ledare: Madeleine
Rapport:
Vi var 12 cyklister som samlades och cyklade mot Lyckan på Edsgatan. Vi cyklade en bit på Klarälvsbanan och tog sedan av österut mot Lyckan Gårdsbutik. Där serverades kaffe och smörgås och vi gick runt och tittade på fina blommor och prydnadssaker. Några av oss handlade hem blommor och vaser och krukor. Många nya cyklister kom med denna gång - Trevligt! Vädret var bra - inte för varmt och inte för kallt. Tyvärr inget tillfälle till bad!
// Erik Ruhe
2021-06-02
Göteborgsudden

Ledare: Lisbeth
Rapport:
Dagens tur gick till Göteborgsudden, via Älvgatan, Jakobsbergbron och Vidön. Nio målmedvetna cyklister fick cykla i strålande solsken, med medvind hela vägen. Väl framme fikades det av medhavda matsäckar, och det bjöds även på en godisbit, som gav lite extra energi inför cykelturen hem, som gick via Kartberget. Väl framme vid Strand skildes gruppen åt, för att mötas om en vecka igen.
Tack för en riktigt trevlig tur//Per-Anders, Skåre


Copyright 2014 Cykelfrämjandet, Karlstad Hemsidan: www.cykelframjandet.se/karlstad